Elisenda Colomé

L’afany per gaudir del tracte directe i proper junt amb l’interès per l’àmbit sanitari i educatiu, porta a endinsar-me a l’apassionant món de la logopèdia. És així com descobreixo l’ampli ventall de persones que se’n poden beneficiar, des d’un infant acabat de néixer fins a persones d’edat avançada.

A nivell professional, he adquirit experiència en l’avaluació, diagnòstic i tractament de les alteracions relacionades amb la comunicació en centres educatius i consultes mèdiques. Paral·lelament, la inquietud per ampliar la meva àrea d’actuació m’empeny a col·laborar de manera voluntària en el servei de la logopèdia hospitalària. D’aquesta manera, m’introdueixo en l’àmbit de la logopèdia neurològica, camp en el que m’especialitzo.

Actualment, desenvolupo la meva activitat en l’àmbit mèdic i educatiu a la província de Barcelona.

El meu interès per aquesta disciplina m’impulsa a una formació constant, assistint a cursos, congressos i jornades d'especialització en logopèdia sanitària i educativa.

Graduada en Logopèdia i Diplomada en Magisteri d’Educació Especial per la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

Màster en Neurologopèdia per l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Participació i assistència al XII Congrés d’Estudiants Joves investigadors, una aposta de futur de la FPCEE Blanquerna amb un pòster titulat: Factors que influeixen en l’evolució de l’afàsia: Presentació d’un cas.

Menció especial al Treball Final de Grau Factors que influeixen en l’evolució de l’afàsia: Presentació d’un cas al mateix XII Congrés d’Estudiants Joves investigadors, una aposta de futur de la FPCEE Blanquerna.

 

Elisenda Colomé Coll

Membre núm. 08/3623 del Col·legi de Logopedes de Catalunya.

 
Contacte

Hores convingudes - Truca'm sense compromís
699 49 99 81
O envia'm un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest lloc utilitza cookies per millorar la navegació pel nostre web. Per a una òptima experiència accepta l'ús que en fem. Més informació