En el tractament amb infants i joves, en primer lloc, realitzo una primera visita amb els pares, amb l’objectiu de conèixer el motiu de la consulta i recollir les dades personals, familiars i escolars de l’infant i/o jove.

Seguidament, duc a terme una valoració de l’infant i/o jove que em permet detectar les dificultats i necessitats que es presenten per tal d’establir un diagnòstic.

A continuació, realitzo una visita de devolució per donar a conèixer el diagnòstic i el corresponent programa de rehabilitació on s’estableixen els objectius a assolir, les activitats a realitzar i el tipus de sessions més adients per a l’infant i/o jove.

Durant el tractament, realitzo un treball interdisciplinari amb la família, els professionals del centre educatiu i altres especialistes que estiguin en contacte amb l’infant i/o jove, per tal de mantenir una bona coordinació i seguir la mateixa línia d’actuació.

El material utilitzat en les sessions és seleccionat específicament per cada programa de rehabilitació i s’elabora segons les necessitats concretes de l’infant i/o jove a partir dels materials més convenients disponibles al mercat. D’altra banda, des de la meva experiència, confecciono materials lúdic-didàctics per tal d’afavorir la millora de cada cas.

 
Contacte

Hores convingudes - Truca'm sense compromís
699 49 99 81
O envia'm un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest lloc utilitza cookies per millorar la navegació pel nostre web. Per a una òptima experiència accepta l'ús que en fem. Més informació