En el tractament amb adults, en primer lloc, realitzo una primera visita amb l’objectiu de conèixer el motiu de la consulta i recollir les dades personals, familiars, socials i mèdiques (si s’escau) del pacient.

Seguidament, duc a terme una valoració que em permet detectar les dificultats i necessitats que es presenten per tal d’establir un diagnòstic.

En el cas de patologies neurològiques ja diagnosticades, la meva avaluació s’encara a detectar les dificultats i les alteracions que se’n deriven, de manera que el treball incideixi en aquestes.

A continuació, realitzo una visita de devolució per donar a conèixer el diagnòstic i el corresponent programa de rehabilitació on s’estableixen els objectius a assolir, les activitats a realitzar i el tipus de sessions més adients per al pacient.

Durant el tractament, el contacte és directe amb la persona interessada, excepte en els casos derivats de patologia neurològica en els quals, també, és necessari el contacte amb els seus familiars.

Al llarg del període de rehabilitació, duc a terme un treball coordinat amb els professionals corresponents per tal d’establir uns objectius de treball segons les necessitats individuals de cada pacient.

El material utilitzat en les sessions és seleccionat específicament per cada programa de rehabilitació i s’elabora segons les necessitats concretes del pacient a partir dels materials més convenients disponibles al mercat. D’altra banda, des de la meva experiència, confecciono materials lúdic-didàctics per tal d’afavorir la millora de cada cas.

 
Contacte

Hores convingudes - Truca'm sense compromís
699 49 99 81
O envia'm un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest lloc utilitza cookies per millorar la navegació pel nostre web. Per a una òptima experiència accepta l'ús que en fem. Més informació